logotyp

Parkering i Haninge centrum

Sammanfattning

Haninge kommun bör snarast avsluta sitt samarbete med Parkman.
Den 9 juli parkerade vi bilen som vanligt med p-skiva och var borta ca två timmar som man får stå gratis (kl. 10.35-12.36 enligt Parkman) eftersom Haninge centrum är en trivsam plats för att äta och shoppa.
Jag och min fru hade inte sett någon information om nya parkeringsregler i Haninge centrum. I fredags kom ett brev med krav på parkeringsavgift på 42 kr för att vi överskred tiden med en minut (i praktiken mellan 1-60 sekunder ) !
Parkmans målsättning är bara att vinstmaximera och de struntar i sunt förnuft. Vill Parkman vara mån om sitt rykte så skall de inte kräva p-avgift för den korta tiden även om jag vet att tidsgränsen för betalning måste dras någonstans men 42 kr (9,6 kr plus fakturaavgift 24 kr samt moms 8,4 kr) är hutlöst för ca en minut över gratistiden.
Om Haninge kommun/näringsidkarnas målsättning är att skrämma iväg kunder från andra kommuner så har ni lyckats väl. Vi kommer att undvika Haninge centrum i fortsättningen.
Jarmo G Rahikainen
Trångsund

Beskrivning

Parkering

Direktlänk till e-förslaget

http://haninge.demokratiportalen.se/eforslag/998

Skriv under e-förslaget

info Om du lägger till dig i epostlistan får du epost vid statusändringar samt meddelanden från förslagställaren/handläggare/administratör endast rörande det här specifika e-förslaget.
Registrera Logga in

Onlineunderskrifter

Nr. Namn Datum Kommentar
Information

Status

Samlar underskrifter

Förslagsställare

Jarmo Rahikainen

Startdatum

2018-07-22

Slutdatum

2018-11-30

Målgrupp

Stadsbyggnadsnämnden

Signaturer

0 onlineunderskrifter
0 pappersunderskrifter