logotyp

Gör Haninge kommun till en GMO-fri zon

Sammanfattning

Se till att maten inom omsorgen och skolan är GMO-fri. Helst gärna också ekologiskt odlad inom kommunen men åtminstone GMO-fri.

Beskrivning

Försök på möss visade att mössen fick tumörer redan efter några månader av genmanipulerad mat. Ändå får den säljas! Effekterna på människor vet vi inte och det kan ta 50 – 70 år innan vi vet det! Folket i Haninge ska inte vara försökskaniner i detta experiment.

Länk

Direktlänk till e-förslaget

http://haninge.demokratiportalen.se/eforslag/GMOfrittHaninge

Skriv under e-förslaget

info Om du lägger till dig i epostlistan får du epost vid statusändringar samt meddelanden från förslagställaren/handläggare/administratör endast rörande det här specifika e-förslaget.
Registrera Logga in

Onlineunderskrifter

Nr. Namn Datum Kommentar
1 Bosse Jonsson 2020-07-02
2 Nick Elf 2020-07-02 Tur att någon lyfter GMO frågan en mycket viktig framtidsfråga, där en ekologisk mathållning också stöttar klimatet, trots att klimatanhängare felaktigt vill promota GMO, vilket är helt fel och klimatet blir bättre av att hålla naturen intakt. Bort med GMO och förstärandet av det naturliga, vilket rubbar Jordens balans.
3 Adam Ramis 2020-07-22 Inga GMO och genomförliga innehållsförteckningar, med ursprungsland och så mycket information som möjligt... etc
Information

Status

Samlar underskrifter

Förslagsställare

Bosse Jonsson

Startdatum

2020-06-01

Slutdatum

2020-09-01

Målgrupp

Kommunstyrelsen

Signaturer

3 onlineunderskrifter
0 pappersunderskrifter