logotyp

E-förslag

Här kan du lämna förslag och synpunkter som gäller Haninge. Du kan också stödja andras förslag genom att skriva under dem eller bara diskutera och följa debatten kring förslagen.

Om minst 25 personer skriver under ett förslag så tar politikerna i aktuell nämnd upp det som ett informationsärende. Du kan också se vad politikerna har svarat förslagsställarna - både de aktiva och inaktiva e-förslagen. Även du som är förtroendevald politiker kan delta.

Vill du ge dina politiker ett e-förslag?
Genom att skapa ett e-förslag når du snabbt ut till många. För varje förslag finns möjlighet att lägga länkar till sociala medier eller andra externa platser där alla kan diskutera förslaget och närliggande frågor. Det går också att lägga till mer bakgrundsinformation till varje förslag. Du kan även se vilka andra som har skrivit under förslaget.

Vill du stödja eller kommentera ett e-förslag?
Du kan stödja ett e-förslag genom att skriva under det. Varje förslag har en text som beskriver förslaget, och ibland finns det också lite bakgrundsinformation som hjälper dig att bestämma om du vill skriva under.